Etter jeg begynte å koke min egen kraft har jeg blitt et skikkelig suppehode.
(Les mer om fordelene av kraft her og her)
Suppe er ekstremt enkelt for tarmen å absorbere, siden næringen allerede er godt nedbrutt.
Denne deilige suppen lagde jeg temmelig spontant forrige helg, og den ble så god at jeg ble nødt til å dele den med dere.
En anti-inflammatorisk suppe full av gode, biotilgjengelige næringsstoffer.
Et perfekt måltid hvis du er på keto-dietten!
–
Ingredienser:
1 ss kokosolje
4 fedd hvitløk(finhakket)
1 fingerhode ingefær
1 gul løk(finhakket)
1 ss gurkemeie
5 dl kyllingkraft
5 dl kokosmelk
1 hode brokkoli
3 Ss smør
1 håndfull fersk rosmarin
Himalaya-salt (smak til)
4 vårløk(finhakket) til servering
1 lime til servering
–
Slik går du frem:
Sett en medium kasserolle på en stekeplate, sleng i en ss kokosolje og skru på varme 7 av 10.
Når den den er varm, tilsett hvitløk, ingefær og løk og stek i 4 minutter.
Tilsett gurkemeien og rør det ut.
La det steke i 1 minutt,, og tilsett kokosmelken.
La det koke opp før du tilsetter kraften.
Når det koker tilsett brokkolien og kok i 5 minutters tid.
Tilsett smøret og la det smelte.
Når smøret er smelktet tilsett rosmarinen og bruk en stavmikser til å blende alt sammen.
Hell suppen i en skål, skvis en limebåt over og strø over vårløken.
Oila!
Server gjerne med et kokt egg eller to for å få alle aminosyrene du trenger.
En kommentar om “Anti-inflammatorisk brokkolisupppe”
hva er grunnen til at du bruker kokosolje i stedet for f.eks. olivenolje?