Som sagt… et realt suppehode har jeg blitt!
Denne gangen er det en klassiker som jeg har kommet til å elske.
Kjempe enkelt å lage!
Det er ikke så mye mer å si.
Prøv den og la deg bli frelst!
Perfekt hvis du er på keto-dietten!
–
Ingredienser(2 pers):
1 ss oksefett/smør til steking
2 fedd hvitløk(finhakket)
1/2 gul løk(finhakket)
1/2 pk bacon(hakket i biter)
8 dl kylling-/oksekraft
1 blomkålshode (delt opp i biter)
100g smør
1 håndfull kruspersille(kan sløyfes)
salt + pepper(husk å smake!)
–
Slik går du frem:
Varm en kjele på medium varme og sleng i stekefettet.
Når den er varmet opp tilsett løk og hvitløk, og la steke i 3-4 minutter.
Tilsett kraften og la koke opp.
Sett i tillegg på en stekepanne på medium varme, og begynn å stek bacon.
Ikke la det bli for brent, ettersom dette ødelegger næringsinnholdet.
Når kraften har kokt opp, tilsett blomkål og la det koke på medium varme til blomkålen er myk.
Tilsett smøret.
Når smøret har smeltet, tilsett bacon(med fett!) og persille.
Finn frem stavmikseren din, og stavmiks alt sammen.
Server gjerne med et par kokte egg eller test ut Keto-Naan oppskriften min(kommer snart)!
Bon Appetit!