Jepp, du leste riktig.
Pasta som er carnivore-vennlig.
ELSKER å finne enkle erstatninger på ting man fort kan savne når man havner på en keto/carnivore livsstil.
Denne pastaen har også den samme konsistensen som vanlig pasta.
I dag lagde jeg den med en deilig rosmarin-pesto.
Rosmarin er en av mine favoritt-urter og skal være veldig bra for hjernen din(r, r).
Blandet med masse deilig oliven-olje, parmesan og smør er dette et perfekt keto-måltid.
I denne oppskriften stekte jeg også strimlet lam ved siden av, men denne kan fint sløyfes hvis man heller ønsker en standard pest-pasta rett.
–
Ingredienser Pasta:
3 egg
1 1/2 Ss Gelatin
75ml vann; lunket+
–
Slik går du frem:
Pisk alle ingrediensene godt sammen i en bolle.
La stå i 10 minutter slik at gelatinen får gjort seg fast.
Varm opp en stekepanne på medium varme, og ha en god kladd med smør i(viktig for at egget ikke fester seg i panna).
Tilsett 1/3 av eggeblandingen og form en slags pannekake.
Når du merker at den er godt stekt, bruk en stekespade til å først løsne opp rundt hele pannekaken.
Press den forsiktig under pannekaken og snu den rundt… Som en pannekake.
Når alle pannekakene er ferdig la dem kjøle seg litt, og legg dem over hverandre på en fjøl.
Skjær i tynne strimler etter din foretrukne tykkelse.
Oila!
Ingredienser Rosmarinpesto
1 bunt rosmarin
2dl extra-virgin olivenolje
100g parmesan
100g pinjekjærner
1 Ss smør (tilsett mer hvis du ønsker den mildere)
Salt og pepper
–
Slik går du frem:
Bland alt sammen i en food-prosessor/stavmikser.
Bland sammen med Pastaen når den er ferdig.
Topp den gjerne med litt parmesan, salt, pepper og ekstra oliven-olje.
Bon appetit!