En av mine absolutte «guilty pleasures»!
En perfekt frokost på en søndagsmorgen hvor man ønsker å unne seg selv noe ekstra godt.
Fungerer veldig bra med KETO-syltetøy, bacon, ferske bær og evt. Sukrin sin «lønnesirup».
Jeg har også eksperimentert med både kakaonibs, ferske blåbær og baconbiter i selve pannekaken med stor suksess!
La oss sette i gang
Ingredienser | Slik går du frem |
---|---|
100 g mandelmel 4 egg 2-3 ss Sukrinmelis 2 ss Fiberhusk 1/2 ts bakepulver 1/2 ts himalaya- eller havsalt 250 g rømme 1 ts eplecidereddik Smør til steking | 1. Bland alt sammen i en bolle og miks det med en elektrisk visp. La det stå i 5 minutter 2. Varm opp en stekepanne på medium varme og kast en kladd med smør i. Når smøret er godt smeltet fordel røren i ønsket størrelse på pannekaken. Bruk en skje og fordel røren slik at den blir så «flat» som mulig. 3. Når den begynner å få brune merker på den ene siden, snu den rundt og stek like lenge på andre side. 4. Legg dem til å kjøles litt ned, og server med ønsket tilbehør. |