En vakker keto erstatning for ris og couscous.
En god venn for deg som har våget deg ut på den transformerende stien til keto-dietten!
–
Ingredienser:
2 fedd hvitløk
1 halv løk
1 hode blomkål
1 ss gurkemeie(kan sløyfes)
1 håndfull fersk koriander
1 ts Himalaya-salt
2 ss smør
Pepper
–
Slik går du frem:
Skjer blomkålen i mindre biter, så det får plass i food-prosessoren.
Tilsett løk og hvitløk og spinn i vei, til alt er prosessert.
Varm en stekepanne på medium varme og sleng i en Ss kokosolje.
Når den er varm tilsett blomkålsblandingen.
La den stå i ca 8 minutter på lav varme(typ 4).
Tilsett så smøret, sammen med gurkemeie, koriander, salt og pepper.
Rør godt om og la det stå i 2 minutter til.
Oila!
Blomkålris er fantastisk å bruke i min «Keto-Taco» oppskrift.