Gry Hammer: Bærekraftig matproduksjon
For en dag dere!
En perfekt dag å ramle ned i kaninhullet og få utfordret sine trossystemer på!
Dagens gjest er en klok dame, som jeg var så heldig å bli kjent med for noen år siden da hun var medeier i butikken jeg jobbet i – UR Kraft + Kolonial.
Hun er yogalærer, matblogger, forfatter og kjent som hele Norges fermenterings mamma.
Jeg snakker om ingen andre enn Gry Hammer.
Jeg har alltid hatt stor sans for Gry sine perspektiver, og hennes lidenskap for ting som dyrevern og bærekraftig matproduksjon.
En måte å produsere mat på som er bra for bøndene, dyrene, konsumerene og jorda som en helhet.
Vi snakker i denne podcasten om Gry sin historie, Regenerativt landbruk, kupromp og kurap, kjøtt vs. planter, utfordringene til norske bønder i dag o.l.
Gry er en vis dame, samtidig som hun har en indre aktivist i seg full av lidenskap. Dette kommer tydelig gjennom i denne podcasten og gjør den både interessant og underholdende på en og samme tid!
Finnes på spotify og apple podcast.
Nyt denne episoden!
Ha en herlig Søndag <3