#24 – Marianne Mørk Larsen: Veien tilbake til ditt eget hjerte.

God tirsdag, kjære følgere!

Her kommer en stor gave fra meg til dere.

En podcast om et tema jeg mener er ekstremt viktig. Et arbeid jeg har jobbet intenst med det siste året, og som har vist seg å bære enorme frukter.

Kanskje det røffeste og skumleste arbeidet, men som gjør deg sterkere enn noen gang på andre siden, og som sentrerer deg dypere inn i DEN DU FAKTISK ER.

Marianne Mørch Larsen kaller seg selv en «bevistthets trener» og er en coach/terapeut jeg selv har jobbet med i noen måneder nå.

Hun har gjort meg mye mer bevisst på hvem jeg er, og hvorfor jeg er skrudd sammen slik jeg er. Vi har sammen sett på noen av mine dypeste usikkerheter, mine største «triggere» og funnet mønstre som har sin rot i opplevelser fra barndommen.

Vi snakker om så utrolig mye bra at jeg ikke helt vet hvor jeg skal starte…

Hvordan vi alle egentlig søker kjærlighet gjennom alt vi gjør, hvordan vi har kontakt med denne kjærligheten som små barn, men hvordan de fleste av oss mister denne kontakten etterhvert som vi vokser, samt hvordan vi kan jobbe med å finne tilbake til denne kjærnen i oss selv.

Vi er styrt av mønstre som ofte ble satt da vi var unge og ikke forstod oss på hvordan verden fungerte. Mønstre som spilte en nyttig funksjon da vi var 5, men som ikke spiller en like nyttig funksjon som en voksen 40 åring.

Vi arver mange av disse mønstrene fra våre foreldre, som igjen har arvet bagasjen til sine foreldre…

Ved å dykke ned i vårt ubevisste og sette et lys på disse mønstrene, kan vi begynne å endre på dem og på den måten skape en versjon av oss selv som handler mer ut fra kjærlighet enn fra frykten.

Og det er tydelig at verden trenger mer kjærlighet, og mindre frykt i disse dager.

Jeg tar gjerne i mot tilbakemeldinger om hva du synes om dette temaet 🙂

Smørjesus og Kaninhullet
Smørjesus og Kaninhullet
#24 - Marianne Mørk Larsen: Veien tilbake til ditt eget hjerte.
/

Del podcasten

Keto diett ekspert

Trym W. Syversen

En verdig motstander av det ukjente, helseblogger, KETO-geek og livsstilsfilosof.

Smørjesus