#3 – Mari Krogshus; Sannhetssøker (i dag om C-19) og ernæringsekspert

Kjære venner, i dag er en stor dag!

Forrige uke hadde jeg en prat med denne flotte damen, Mari Krogshus og jeg syntes denne samtalen ble så bra at jeg måtte få den ut så fort som mulig.

Mari kaller seg selv en sannhetssøker og har en tendens til å grave ned i de en rekke kaninhull rundt helse, slik som meg. Hun har en bachelor i ernæring og har drevet et online coaching selskap som per dags dato har hjulpet til sammen over 100.000 mennesker med å få kontroll tilbake på helsa si.

Jeg har de siste 8-9 månedene vært så heldig å jobbe for Mari som skribent i mange av hennes prosjekter.

Hun er en dame som inspirerer meg på mange måter. En av de måtene hun inspirerer meg på er hennes evne til å stå opp for seg selv og skrike «BULLSHIT» når det trengs, selv om det er noe som går sterkt i mot normen.

Hun tar ikke til takke med narrativet kulturen vår prøver å selge oss, og dykker ned i kaninhullene for å finne svarene selv. En egenskap som er viktig i disse dager.

Vi snakker først i denne podcasten litt om Maris reise til å bli en ernæringsgeek og hvordan helsesystemet sin kunnskap rundt ernæring trenger en sår oppdatering.

Etter det åpner vi en kontroversiell, men veldig aktuell boks med moro og diskuterer C-19. Mari har gravd seg ned i studiene og artiklene rundt bruken av munnbind, kvaliteten av PCR-testing, smitteevnen til asymptomatiske o.l. for å forstå seg på hva som egentlig foregår. Kort fortalt er hun ikke fornøyd med hvordan regjeringen har taklet denne situasjonen, og mener mange av tiltakene mangler noen som helst vitenskapelig for å stå på, og at noen faktisk går direkte i mot norsk lov.

Dette er en saftig episode, som jeg er spent på hva dere syntes om.

Her har jeg samlet litt av studiene og artiklene Mari henviser til i samtalen vår:

Kinesisk observasjonsstudie som konkluderer med at asymptomatiske smitter ikke andre:

Studie som viser hvor lite effektivt PCR-testene er.

En annen «Peer review» av en gruppe forskere som peker på 10 feil med RT-PCR testen

NY-times artikkel om PCR testing

The Great Reset Video

God fornøyelse!

 

 

Smørjesus og Kaninhullet
Smørjesus og Kaninhullet
#3 - Mari Krogshus; Sannhetssøker (i dag om C-19) og ernæringsekspert
/

Del podcasten

Keto diett ekspert

Trym W. Syversen

En verdig motstander av det ukjente, helseblogger, KETO-geek og livsstilsfilosof.

Smørjesus