order cheap viagra beastskills.com «Matretten som får deg til å tro på gud… og satan da»
Ingredienser Kjøttsaus(2-3 porsjoner):
1 ss oksefett (til steking)
1 ss kokosolje (til steking)
400g kjøttdeig
1 rødløk
4 fedd hvitløk
1 boks hakkede tomater (økologisk)
2 ss tomatpurré
4 ss benkraft (kylling/storfé)
1 ss oregano
1 ss basilikum
salt/pepper
Ingredienser Zoodles (1 porsjon):
1 ss kokosolje(til steking)
1 squash
1 ss smør
1 ts oregano
1 ts basilikum
1 ts gurkemeie
–
Slik gjør du det:
Kjøttsaus:
Finhakk løk og hvitløk. Hiv 1 ss med kokosolje i en medium kjele og sett på medium varme (5-6 av 9).
Når oljen har smeltet tilsett halvparten av den opphakkede løk og hvitløk. La det steke i 2-3 minutter.
Tilsett oregano og basilikum og la det blande seg med den deilige saften i kjelen i ca 1 minutt.
Tilsett så de hakkede tomatene, tomatpurreen og kraften og rør godt. Smak til med salt og pepper.
Skru varmen ned på 3-4 og la den stå og putre. Jo lengre den putrer jo mer vil den smake.
Jeg lar min putre i minst 45 minutter(når jeg har tid).
–
Mens den står og putrer hiv oksefett i en stekepanne og vent til det smelter.
Tilsett så løk og hvitløk og la det steke i 2-3 minutter. Tilsett kjøttdeigen og stek den til den er brun.
Smak til med ønsket mengde salt og pepper(husk å ikke gjøre den for salt ettersom den skal blandes med tomatsausen).
Når kjøttdeigen er ferdigstekt er det bare å overføre den til tomatsausen og røre godt! La den så stå og putre.
–
Zudler:
Hvis du fortsatt er usikker på hva i svarte zudler er for no, er det squash i nuddelform.
Squash + nudler = zudler
For å gjøre dette bruker jeg et fiffig verktøy som heter en «spiralizer».
Den er absolutt verdt de 350,- kronene jeg betalte for den og kan anbefale den til alle som ønsker å introdusere mer grønnsaker i kostholdet sitt.
Hvis du ikke er i besittelse av denne magiske duppeditten, kan man fint bruke en potetskreller/ostehøvel.
Når nudlene er klare, sett en stekepanne på medium varme(5 av 9) og tilsett en ss kokosolje.
Når pannen er varm tilsett zudlene.
La dem steke i 3-4 minutter til mye av væsken har trukket ut.
Tilsett krydder, smør og litt salt og la det trekke inn i 2-3 minutter.
Overfør zudlene til en skål, og legg kjøttsausen over.
Hvis du ønsker å være ekstra fiffig passer det VELDIG bra med litt revet parmesan på toppen.
Jeg liker også å lage en frisk salat ved siden av for å få i meg litt ekstra grønnsaker.
Bon Appetitt!