funkit.virose.net Ingenting er som en god curry.
Kokosmelk og curry paste; HALLELUJAH!
Jeg har selvfølgelig perfeksjonert KETO versjonen av en god curry.
Perfekt hvis du er på keto-dietten!
Du er hjertelig velkommen!
Ingredienser(2 pers):
2 ss kokosolje (til steking)
1-2 ss rød curry paste (kommer an på hvor sterk du liker den)
1 rødløk (finhakket)
2 fedd hvitløk (finhakket)
1 fingherode ingefær (finhakket)
1L kokosmelk (hvis du har kraft, anbefaler jeg at du bruker 0,5 l kokosmelk og 0,5l kraft!)
1 grønn paprika (kuttet i strimler)
1 porsjon blomkålsris
1 porsjon KETO-Naan brød
2 svinekotelleter/kyllingfileter/entrecoter (skåret i tynne strimler)
1 bunt med koriander
4 limebåter
1 neve macadamia nøtter (kan sløyfes)
–
Slik går du frem
Varm en kjele på 7/10 og hiv i en ss kokosolje.
Tilsett løk, hvitløk og ingefær og det la steke i 3 minutter.
Tilsett curry pasten, bland det godt sammen og la det steke i 1 minutt.
Tilsett 1/3 av kokosmelken, bland det sammen, skru varmen ned på 4/10 og la det stå og simre i 3-4 minutter.
Da kan du starte med å lage blomkålsrisen og KETO-Naanbrød deigen.
Når det har gått 3-4 minutter tilsett resten av kokosmelken og bland sammen. La den stå å simre til alt er klart.
Skjær opp kjøttet i tynne strimler, og tilsett salt og pepper.
Når blomkålsrisen er klar, legg den til side i en bolle og begynn å stek KETO-Naan brødene.
Når KETO-Naan brødene begynner å bli klare, tilsett kjøtt og paprika i gryten og la stå i 2 minutter før du serverer.
Server med koriander, lime og (evt.) nøtter.
Bon-appetitt!