Dette har blitt min GO-TO dessert.
Spesielt nå om sommeren er denne fruktige, friske iskremen en slager som får de fleste til å vippe av stolen.
Du kan også utforske og leke mye med forskjellige ingredienser.
Ingredienser(2 personer): | Slik går du frem: |
250-300 g frosne bær 2 ss snøfrisk eller mascarpone 1 ss MCT-olje 0,5 dl fløte (kan sløyfes) 1 ss sukrinmelis (kan sløyfes) 1 liten klype himalayasalt Mulige «toppings»: Bie pollen (masse b-vitaminer!) Ristede kokosflak Knuste nøtter Gresskarkjerner Kakaonibs | Ta frem bærene og putt dem i en bolle, 30-45 minutter før du skal lage desserten. Hvis du har glemt dette kan du evt. tilsette 1-2 ss kokende vann for å bare tine bærene litt. Tilsett resten av ingrediensene og bland dem sammen med en stavmikser. Tilsett yndlingstopping, og nyt! |
2 kommentarer om “KETO-iskrem (av bær)”
Er det papir bok. Eller er det noe som blir sendt på e-mail.
Vennlig hilsen Sigrunn.
PS. Jeg er ferdig med egge faste på 2daga. Gått opp 1kg. Har veid alt som er anbefalt.
Boka er i pdf format som du laster ned og har på data/mobil. Gått opp 1 kg? Det er uvanlig. Hvis det fortsetter slik, kan vi godt ta en konsultasjon for å se på hva slags faktorer som kan være med på å gi deg de resultatene. Vi har alle så ulike historier, og dermed ganske ulik metabolisme. Noen ganger må man ta tak i andre ting (mineralubalanser forårsaket av emosjonelt/ernæringsmessig/fysisk stress) før kroppen har det rette fundamentet til å kvitte seg med overflødig fett. Hold meg gjerne oppdatert på hvordan det går og lykke til videre!