Jeg lagde nylig en ramen inspirert zuddelsuppe, som mange ønsket oppskriften på, så her er den:
Ingredienser(til to personer):
1 ss kokosolje (til steking)
3 fedd hvitløk – finhakket
1 fingerhode ingefær – finhakket
1/2 gul løk – finhakket
5dl okse/kyllingkraft
5 dl kokosmelk
4-6 egg – (kokt i 7-8 minutter for smilende plomme :))
2 squash (ZUDDEL’d)
4 vårløk – finhakket
1 bunt koriander – finhakket
1 bunt mynte – finhakket
2 stjerneanis + 4 korianderkorn (kan sløyfes)
–
Slik gjør du det:
Hvis du ønsker å være fiffig med stjerneanis, sleng dem i en stekepanne på medium varme og la dem riste i 5 minutter.
I en medium kjele; sleng i kokosolje og varm opp på medium varme.
Når kjelen er varm tilsett løk, hvitløk, ingefær og stjerneanis. La steke i 5 minutter
Tilsett kraften og kokosmelken og la det koke opp. Når den har kokt opp, skru ned varmen og la den stå og simre i 10-15 minutter.
Kok i mellomtiden opp egg, gjør squashen til zudler og finhakk vårløk, koriander og mynte.
Når det er ferdig kokt, ta ut sjerneanisen, og bruk en stavmikser til å blende alt sammen.
Tilsett zudlene og la koke i 3-4 minutter.
Server i skåler, tilsett egg og strø over vårløken og urtene.
Nyt denne nydelige, næringsrike, kreative retten.
2 kommentarer om “Keto Ramen”
Ser nydelig ut. Hvordan lager man zudler?
Du trenger en «spiralizer». Et kjøkkenredskap. Du kan også bruke en potetskreller, og skrelle squashen i strimler!